У результаті спільних заходів прикордонники України та Словаччини затримали нелегала із Сирії

НАЗАД
20 березня 2017 09:39

Активне співробітництво Держприкордонслужби з прикордонниками країн, що межують з Україною, набирає нових обертів та продовжує приносити позитивні результати.

Активне співробітництво Держприкордонслужби з прикордонниками країн, що межують з Україною, набирає нових обертів та продовжує приносити позитивні результати. Так, учора в результаті спільного патрулювання та обміну інформацією між Державною прикордонною службою України та Бюро Прикордонної поліції Словацької Республіки було затримано незаконного мігранта.

Порушника, який прямував через українсько-словацький кордон, виявив та невдовзі зупинив у ході пошукових дій спільний прикордонний наряд у складі українських та словацьких прикордонників. Затриманий назвався громадянином Сирії.

Варто зазначити, що нещодавно на зустрічі Головних Прикордонних Уповноважених України та Словаччини було констатовано, що й надалі зберігають свою актуальність рішення щодо протидії правопорушенням на спільному кордоні, особливо у сфері протидії незаконній міграції. Зокрема зазначалося, що обстановка характеризувалася активними діями злочинних угруповань з переправлення нелегалів. Так, минулого року українські прикордонники на кордоні зі Словаччиною затримали 272 мігранти, а завдяки співпраці оперативних органів обох відомств вдалось дискредитувати більше 10-ти каналів переправлення вихідців з Близького Сходу, Південно-Східної та Центральної Азії.

При цьому проведений аналіз вказує на збереженні активності міграції, адже у цьому році прикордонниками Чопського загону вже затримано 31 нелегала.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси