(ВІДЕО) У рейсовому автобусі, що прямував до Молдови, прикордонники виявили канабіс та амфетамін

НАЗАД
18 сiчня 2017 09:58

Службовий собака, натренований на пошук наркотиків, спрацював учора у пункті пропуску «Табаки», що на державному кордоні з Молдовою.

Службовий собака, натренований на пошук наркотиків, спрацював учора у пункті пропуску  «Табаки», що на державному кордоні з Молдовою.

Спрацювання відбулося в ході перевірки рейсового автобуса молдовської реєстрації, який прямував до Кишинева. Прикордонники Ізмаїльського загону спільно із співробітником митного поста перевірили транспортний засіб. В результаті було знайдено в багажному відділені автобуса, в банці з-під кави, два згортки з 9,3 г речовини сіро-зеленого кольору, можливо канабіс. Крім того, оглядова група виявила один згорток з фольги з 1,1 г речовини біло-рожевого кольору, попередньо - амфетамін.

Щодо виявлення даного правопорушення повідомлено співробітників СБУ, наркотичні речовини вилучені.

До Нацполіції направлено повідомлення для внесення до ЄРДР про виявлення ознак кримінального правопорушення за ст. 307 ККУ (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання,зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).   

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси