У рамках проекту TWINNING експерти Федеральної поліції Німеччини спільно з представниками Держприкордонслужби підготували проект звіту, пристосований до системи звітування ЄС

НАЗАД
29 вересня 2017 13:37

Протягом тижня в Адміністрації Державної прикордонної служби України тривала робота групи експертів Федеральної поліції Федеративної Республіки Німеччини в рамках реалізації європейського проекту TWINNING.

Протягом тижня в Адміністрації Державної прикордонної служби України тривала робота групи експертів Федеральної поліції Федеративної Республіки Німеччини в рамках реалізації європейського проекту TWINNING.

Впродовж цього часу робота була зосереджена на розробці проекту Звіту про результати моніторингу й оцінки виконання Концепції інтегрованого управління кордонами та плану заходів з її реалізації у 2016-2017 роках.

Європейські експерти проекту надали практичну допомогу офіцерам Адміністрації Держприкордонслужби, які відповідають за складання та подання звіту. Допомога здебільшого стосувалась підготовки спільної системи і методів звітування, а саме – структури і теми звіту тощо, які можуть бути пристосовані до системи звітування ЄС.

Ґрунтуючись на аналізі отриманих результатів оперативно-службової діяльності Держприкордонслужби, а також на діяльності інших суб'єктів інтегрованого управління кордонами, завданнях та процесі їх виконання, були визначені ризики та необхідні зміни в процесі імплементації заходів ІBM в Україні, з метою більш ефективного впровадження нових принципів управління кордонами, що схвалені Радою ЄС у вересні минулого року.

Посилаючись на завдання в рамках проекту TWINNING, передбачається що згаданий звіт буде основою для наступних заходів у рамках проекту.

Варто нагадати, що система інтегрованого управління кордонами створена для підвищення ефективності реалізації державної політики у сфері безпеки державного кордону України з урахуванням європейських принципів та спрямована на досягнення цілей, які були імплементовані з цілями інтегрованого управління кордонами Європейського Союзу.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси