У пункті контролю «Конотоп» росіянин пропонував прикордоннику хабар

НАЗАД
19 жовтня 2016 10:22

В рамках проведення антикорупційних заходів прикордонники Сумського загону зафіксували вчора спробу надання неправомірної вигоди.

В рамках  проведення антикорупційних заходів прикордонники Сумського загону  зафіксували вчора спробу надання неправомірної вигоди.

Під час здійснення прикордонного контролю поїзда «Київ-Москва» прикордонним нарядом було виявлено громадянку Вірменії, яка перевищила термін перебування на території України, чим здійснила адміністративне правопорушення, передбачене ст. 203 КУпАП. Під час запрошення жінки до прикордонного підрозділу для складання відповідних документів, до прикордонника звернувся її син, громадянин Росії, який слідував разом з нею, та з метою «вирішення питання» щодо безперешкодного перетину кордону запропонував охоронцю кордону неправомірну винагороду у сумі 900 гривень, на що отримав категоричну відмову.

Наразі за порушення встановленого терміну перебування в Україні громадянку Вірменії притягнуто до адміністративної відповідальності, накладено штраф у розмірі 850 гривень. Що стосується громадянина Росії, то його встановленим порядком передали співробітникам поліції для проведення подальших слідчих дій.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси