У пунктах пропуску прикордонники виявили викрадену іномарку та авто з підробленим номером

НАЗАД
27 липня 2017 11:07

На кордоні з Молдовою та Росією співробітники прикордонного відомства виявили іномарку, що знаходилась у міжнародному розшуку, та мікроавтобус з ознаками заміни номера.

На кордоні з Молдовою та Росією співробітники прикордонного відомства виявили іномарку, що знаходилась у міжнародному розшуку, та мікроавтобус з ознаками заміни номера.

Так, учора прикордонники Білгород-Дністровського загону виявили автомобіль «Mercedes», який знаходився в міжнародному розшуку. Транспортним засобом керував 48-річний громадянин Республіки Молдова. Разом зі своєю дружиною, чоловік прямував на відпочинок до Одеси через пункт пропуску «Кучурган», що на кордоні з Молдовою.

Під час перевірки іномарки 1994 року випуску молдовської реєстрації спрацювала база даних Інтерполу. Як виявилось, цю автівку викрали ще у 2003 році на території Росії. Чоловік придбав автомобіль лише у минулому році і навіть не підозрював про його «проблемність».

Наразі виявлене авто передано співробітникам Нацполіції в Одеській області. По даному факту повідомлено Укрбюро Інтерполу в м. Києві.

А в пункті пропуску «Бачівськ» під час перевірки мікроавтобуса «Ford Tranzit» прикордонники Сумського загону спільно із митниками зафіксували ознаки можливої заміни ідентифікаційного номеру кузова шляхом переварювання пластини.

Транспортний засіб 2004 року випуску, на якому повертався з Росії наш співвітчизник, вилучено встановленим порядком та передано працівникам Нацполіції разом із матеріалами про протиправне діяння, що містить ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ст. 290 ККУ (Знищення, підробка або заміна номерів вузлів та агрегатів транспортного засобу).

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси