У прикордонних лісах Сумщини військовослужбовці затримали автомобіль з товарами

НАЗАД
09 вересня 2017 13:46

Прикордонники Сумщини продовжують вживати системних заходів, направлених на протидію протиправній діяльності на державному кордоні України.

Прикордонники Сумщини продовжують вживати системних заходів, направлених на протидію протиправній діяльності на державному кордоні України.

Сьогодні вранці військовослужбовці відділу «Велика Писарівка» спільно з оперативними співробітниками Держприкордонслужби  в рамках проведення спільної спеціальної прикордонної операції «Кордон-2017» затримали товари народного споживання.

Реалізовуючи завчасно отриману оперативниками прикордонного відомства інформацію про можливу протиправну діяльність, прикордонний патруль за кількадесят метрів від держрубежу неподалік населеного пункту Порозок, що у Великописарівському районі, затримав автомобіль «УАЗ» української реєстрації. Керував транспортним засобом наш співвітчизник, який не мав при собі жодних документів, що посвідчують особу.

У кузові автомобіля вартові кордону виявили тюки з одягом в асортименті. Вантаж правопорушник намагався незаконно перемістити через кордон на територію Росії.

Наразі встановлюються усі обставини виявленого правопорушення. Автомобіль разом з товаром встановленим порядком буде передано працівникам фіскальної служби. Громадянин затриманий до 3-х діб для встановлення особи, після чого за спробу незаконного перетинання державного кордону України та за порушення прикордонного режиму буде притягнутий до адміністративної відповідальності.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси