У Всесвітній день донора крові прикордонники ділилися частинкою себе, аби врятувати інших

НАЗАД
14 червня 2021 13:42

У Всесвітній день донора крові прикордонники Ізмаїльського загону та Навчального центру Морської охорони здавали кров.

Охоронці держрубежів є активними донорами, тож символічною стала її здача саме у Всесвітній день донора крові, який щороку відзначається 14 червня.

Сьогодні прикордонники Ізмаїльського загону та Навчального центру Морської охорони здавали кров у відділенні трансфузіології Ізмаїльської міської центральної лікарні.

Всі військовослужбовці робили це добровільно. Багато хто з них здавав кров вперше, але є такі, для яких ця справа є вже звичною. Перед самою процедурою персонал закладу провів медичний огляд прикордонників та визначив їх групу крові.

«У мене дуже цікаві й незвичні враження, я ніби відчуваю, що ділюся своєю життєвою силою з тими, кому вкрай потрібна підтримка і допомога. Хвилююче і надзвичайно приємно розуміти, що можеш допомагати іншим. Для мене тепер це – спосіб життя», - поділився своїми враженнями новоспечений донор Навчального центру Морської охорони Віталій Деменко.

Охоронці державного кордону переконані, що своїм прикладом змотивують інших на вчинення добрих справ, задля порятунку життя.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси