У Рівному сім'ї полеглого воїна-прикордонника вручили орден «За мужність»

НАЗАД
07 грудня 2022 12:10

Війна забирає найкращих. Таким був прикордонник Микола Валентинович Трамбовецький.

У 2015 році Микола був призваний на військову службу по мобілізації до лав Державної прикордонної служби України. Він з честю та мужністю боронив нашу країну від загарбників. Вдруге Микола мобілізувався в Держприкордонслужбу 24 лютого 2022 року.

Упродовж перших двох весняних місяців великої російської навали Микола Трамбовецький у складі групи виконував бойові завдання в м. Маріуполь з охорони та оборони місця дислокації прикордонного загону. Згодом спільно з військовослужбовцями Збройних Сил України та полку спеціального призначення «Азов» пліч-о-пліч брав участь з охорони та оборони місця дислокації пункту управління прикордонного загону.

10 квітня 2022 року під час виконання бойового завдання з охорони та оборони пункту управління велись запеклі вуличні бої з переважною чисельністю ворога. В ході бою капітан Трамбовецький Микола отримав поранення несумісні з життям. Військовослужбовець загинув смертю хоробрих, захищаючи своє рідне місто Маріуполь.

5 травня капітану Миколі Трамбовецькому наказом Голови Держприкордонслужби присвоєно офіцерське звання «майор» (посмертно). 24 травня указом Президента України майора Миколу Трамбовецького нагороджено орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно).

Днями в міській раді міста Рівне орден загиблого воїна вручили його дружині.

Слова подяки родині за мужнього сина, чоловіка, батька Героя висловив міський голова м. Рівне та в.о. начальника 1-го прикордонного загону.

Світла пам’ять наших бойових побратимів назавжди закарбована в серцях прикордонників!

Слава Героям! Слава Україні! Смерть клятим ворогам!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси