У Польщі зібрали різдвяні подарунки українським дітям, чиї батьки загинули на сході України

НАЗАД
15 сiчня 2017 15:23

Громадська організація Ініціатива «Героям Майдану», що створена у Польщі мамою та дочкою Галиною Андрушков та Вікторією Батрин, вже третій рік поспіль у Польщі організовують доброчинну акцію «Свята без тата».

Різдвяні свята — час чудес, радості і добра, час, який зазвичай проводять з близькими та рідними. Особливо цього свята та подарунків чекають діти. На жаль, не всі мають таку можливість зустріти свято у повній родині та отримати подаруночок від близьких.

Громадська організація Ініціатива «Героям Майдану», що створена у Польщі мамою та дочкою Галиною Андрушков та Вікторією Батрин,  вже третій рік поспіль у Польщі організовують доброчинну акцію «Свята без тата».

Під час цієї акції проводиться збір коштів та подарунків для дітей в Україні, чиї батьки загинули в зоні проведення АТО, зазнали тяжких поранень, або зараз захищають незалежність та суверенність України.

До акції долучились усі небайдужі поляки та українці з усієї Польщі, а також Посольство України в Республіці Польща.

Усі зібрані подарунки індивідуальні, іменні. Кожен такий подарунок складається з солодощів, одягу, іграшок, шкільного приладдя, продуктів харчування.

Всього благодійниками зібрано подарунки для 37 сімей загиблих прикордонників та 16 тяжкопоранених. Разом з подарунками для родин прикордонників організатори акції зібрали 350 подарунків родинам загиблих та 1200 пораненим військовослужбовцям ЗСУ. Подарунки вже прибули до України та прямують до своїх адресатів.

Організатори благодійної акції «Свята без тата» переконані, що не можна забувати і обділяти увагою дітей, які  не зможуть провести свята в повному складі з родиною, особливо з татом, який загинув, або боронить рідний край.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси