У Польщі прикордонники взяли участь в обговоренні Практичного посібника «VEGAзаходи з протидії торгівлі людьми в аеропортах»

НАЗАД
16 березня 2017 09:32

У період з 14 по 16 березня 2017 року в штаб-квартирі Європейського Агенcтва прикордонної та берегової охорони FRONTEX (м. Варшава, Республіка Польща) пройшов семінар з обговорення Практичного посібника «VEGAзаходи з протидії торгівлі людьми в аеропортах

У період з 14 по 16 березня 2017 року в штаб-квартирі Європейського Агенcтва прикордонної та берегової охорони FRONTEX (м. Варшава, Республіка Польща) пройшов семінар з обговорення Практичного посібника «VEGAзаходи з протидії торгівлі людьми  в аеропортах».

З метою реалізації заходів, передбачених проектом з нарощення потенціалу інтегрованого управління кордонами в рамках Східного Партнерства, в обговоренні також взяли участь представники Адміністрації Держприкордонслужби.

Варто зазначити, що цей Практичний посібник був розроблений для працівників правоохоронних органів і містить детальні та конкретні рекомендації з організації й проведення заходів із виявлення та ліквідації злочинних організацій, які займаються незаконним переміщенням та торгівлею людьми на каналах авіаційного сполучення.

Посібник розроблено на кращих європейських практиках та доопрацьовано з урахуванням досвіду країн Східного Партнерства.  Його буде перекладено на різні мови та найближчим часом опубліковано.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси