(ВІДЕО) У Південному регіональному управлінні відбулися збори офіцерів - випускників академії Держприкордонслужби

НАЗАД
24 вересня 2021 13:20

Збори офіцерів - випускників Національної академії ДПСУ 2021 року відбулися учора в Одесі. Цього року для проходження служби до Південного регіонального управління прибуло майже 140 молодих лейтенантів.

Керівники регіонального управління звернулися до випускників з напутніми словами та розповіли про особливості проходження служби в органах та підрозділах охорони державного кордону. Згодом усім присутнім продемонстрували фільм про історію становлення та основні завдання, які   нині виконують прикордонники Південного регіонального управління.

«Зараз саме вам надається можливість зробити особистий внесок в охорону державного рубежу і саме вам випала велика честь служити у Південному регіональному управлінні, яке має славні традиції та багаторічну історію. Ми бажаємо, щоб у становленні своєї служби вам все вдавалося, а ми зі свого боку завжди будемо підтримувати вас та допомагати», - зазначив Південного регіонального управління Сергій Мул.

На завершення зборів офіцерам була організована оглядова екскурсія по м. Одеса та фотографування на Потьомкінських сходах.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси