У Києві для школярів відбувся показовий виступ прикордонників-кінологів зі службовими собаками

НАЗАД
26 травня 2017 13:54

Сьогодні, напередодні професійного свята - Дня прикордонника, до учнів Деснянського району міста Києва на свято останнього дзвоника завітали ветерани-прикордонники, члени комітету громадської організації «Всеукраїнська організація ветеранів-прикордонникі

Сьогодні, напередодні професійного свята - Дня прикордонника,  до учнів Деснянського району міста Києва на свято останнього дзвоника завітали ветерани-прикордонники, члени комітету громадської організації «Всеукраїнська організація ветеранів-прикордонників», офіцери прикордонного відомства та інспектори-кінологи зі своїми підопічними чотирилапими помічниками.  

Прикордонники привітали школярів з успішними закінчення навчального року та презентували показовий виступ інспекторів-кінологів зі службовими собаками, які несуть службу разом з вартовими кордону.

Під час виступу прикордонники-кінологи для хлопчиків і дівчат продемонстрували породи собак, які використовуються в охороні державного кордону, основні навички подолання смуги перешкод, пошуку наркотичних і вибухових речовин в транспортних засобах, в багажі та на тілі людини. Також інструктори разом з собаками показали уміння та навички затримань та конвоювання правопорушників. 

В показовому виступі взяли участь кращі інспектори-кінологи Чернігівського та Сумського прикордонних загонів, Кінологічного навчального центру,  Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ».

Гості заходу гучно аплодували та з захопленням спостерігали за кудлатими охоронцями, які вправно виконували команди інструкторів-прикордонників. Крім того, діти мали змогу самі взяти участь у дійстві та   сфотографуватися зі службовими собаками.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси