У Кінологічному навчальному центрі експерти Прикордонної варти Республіки Польща провели тренінг з особистої безпеки та застосування сили

НАЗАД
27 березня 2017 18:08

Минулого тижня в Кінологічному навчальному центрі Державної прикордонної служби України експертами Центру спеціалізованої підготовки Прикордонної варти Республіки Польща в м. Любань проведено навчальний курс – тренінг з особистої безпеки та застосування с

Минулого тижня в Кінологічному навчальному центрі Державної прикордонної служби України експертами Центру спеціалізованої підготовки Прикордонної варти Республіки Польща  м. Любань проведено навчальний курс – тренінг з особистої безпеки та застосування сили.

Захід відбувся в рамках плану співробітництва навчальних закладів прикордонних відомств України та Польщі на 2017 рік

Участь у тренінгу взяли викладацький склад Кінологічного навчального центру та персонал прикордонної комендатури швидкого реагування Державної прикордонної служби України. Учасники ознайомились з особливостями законодавства країн Європейського Союзу, що регламентують порядок застосування зброї та спеціальних засобів, а також практично відпрацювали окремі елементи з особистої безпеки та застосування сили.

Особлива увага експертів була зосереджена на обговоренні та практичному розв’язанні ситуацій, які можуть виникнути під час виконання завдань з охорони кордону.

Набутий досвід стане в нагоді під час подальшої підготовки різних категорій персоналу Державної прикордонної служби України.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси