У КПВВ «Чонгар» прикордонники виявили особу із паспортом, «виданим таксистом»

НАЗАД
04 грудня 2017 11:36

Прикордонники продовжують виявляти громадян, які намагаються перетнути адміністративну межу з ТОТ АР Крим по недійсним або чужим паспортним документам.

Прикордонники Бердянського загону, які несуть службу у контрольному пункті в’їзду-виїзду «Чонгар», продовжують виявляти громадян, які намагаються перетнути адміністративну межу з ТОТ АР Крим по недійсним або чужим паспортним документам.

Так, учора в КПВВ «Чонгар» прибули мати та син, мешканці Криму, які поверталися з материкової частини України до окупованого півострову. У ході перевірки паспортного документу сина, у прикордонників виникли сумніви, що документ належить саме йому. Вже під час проведення перевірочних заходів, військовослужбовці встановили, що паспорт дійсно належить іншій особі. Це, в подальшому, підтвердила і його мати, пояснивши, що свій паспорт син загубив, а цей документ вона придбала у таксиста. Українка повідомила, що за «швидке вирішення» проблеми із паспортом, вона «віддячила» таксисту коштами у розмірі 7 тисяч гривень.

Прикордонники викликали представників Національної поліції, яким встановленим порядком передали громадян та чужий паспортний документ.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси