У Чернівцях відбулась робоча зустріч експертів аналітичних підрозділів прикордонних відомств України та Румунії

НАЗАД
10 травня 2017 17:47

10 травня 2017 року в м. Чернівці відбулась робоча зустріч експертів аналітичних підрозділів прикордонних відомств України та Румунії.

На виконання Плану заходів щодо реалізації Концепції інтегрованого управління кордонами та Протокольних домовленостей між Адміністрацією Держприкордонслужби та Генеральним Інспекторатом Прикордонної Поліції Румунії про обмін інформацією 10 травня 2017 року в м. Чернівці відбулась робоча зустріч експертів аналітичних підрозділів прикордонних відомств України та Румунії.

В ході зустрічі прикордонними експертами обговорено стан інформаційної взаємодії та проаналізовано обстановку на українсько-румунському державному кордоні у 2016 році. Зокрема, сторони констатували, що обстановка на спільній ділянці кордону залишається динамічною та контрольованою, а основними загрозами прикордонній безпеці визнано незаконне переміщення сигарет як в пунктах пропуску, так і поза ними.

Водночас українські та румунські прикордонники підкреслили важливість проведення спільної оцінки загроз, як дієвого механізму прогнозування ситуації на ділянці українсько-румунського кордону.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси