У «Борисполі» двоє іноземців намагалися дати прикордонникам 550 доларів США за їх незаконний пропуск через кордон

НАЗАД
17 жовтня 2017 15:31

сьогодні вранці під час оформлення пасажирів у цьому пункті пропуску 64-річному громадянину Ізраїлю було відмовлено у перетині державного кордону через перевищення терміну перебування на території України.

Два випадки пропонування хабарів іноземцями зафіксували в пункті пропуску «Бориспіль» співробітники прикордонного відомства.

Так, сьогодні вранці під час оформлення пасажирів у цьому пункті пропуску 64-річному громадянину Ізраїлю було відмовлено у перетині державного кордону через перевищення терміну перебування на території України. Аби «вирішити» це питання, іноземець запропонував правоохоронцям неправомірну вигоду в розмірі 500 доларів США.

Згодом у цьому ж пункті пропуску громадянин Вірменії, який не зміг підтвердити мету своєї подорожі, також запропонував прикордонникам хабар. Під час вручення рішення про відмову у перетині державного кордону, чоловік спробував   підкупити прикордонників, запропонувавши  правоохоронцям 50 доларів США.

За фактами пропонування неправомірної грошової винагороди прикордонники проінформували співробітників Національної поліції, іноземцям було роз'яснено вимоги чинного законодавства та відмовлено в перетині кордону. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси