У Білгород-Дністровському відкрили Меморіальну дошку герою-прикордоннику

НАЗАД
21 листопада 2016 15:47

Сьогодні в м. Білгород-Дністровському відбулось урочисте відкриття Меморіальної дошки воїну-прикордоннику, який загинув в зоні АТО. Захід було проведено на території Білгород-Дністровського Державного аграрного технікуму, де навчався герой-прикордонник

Сьогодні в м. Білгород-Дністровському відбулось урочисте відкриття Меморіальної дошки воїну-прикордоннику, який загинув в зоні АТО. Захід було проведено на території Білгород-Дністровського Державного аграрного технікуму,  де навчався герой-прикордонник  старший прапорщик Горчак Григорій Федорович.

Прикордонники, представники міської влади та правоохоронних органів, громадських організацій, духовенства, учні і викладачі навчального закладу, де навчався Григорій Горчак - усі зібралися, аби таким чином вшанувати пам'ять загиблого.

Життя старшого прапорщика Григорія Горчака трагічно обірвалося 25 липня 2014 року в районі н.п. Довжанське, що у Луганській області. В той день, під час мінометного обстрілу, Григорій Горчак закривши собою свого побратима від осколків міни, помер від отриманих поранень. До свого 33-річчя він не дожив лише один день.

Меморіальна дошка водночас символізує і скорботу і гордість. Скорботу – за прикордонником, який героїчно загинув з честю виконавши свій обов’язок. Гордість – за те, що він справжній захисник Батьківщини, для якого доля рідної України стала понад усе.

Після щирих і зворушливих промов учасників урочистостей, усі присутні вшанували пам'ять полеглого та усіх, хто поклав своє життя за Україну, хвилиною мовчання та покладанням квітів до Меморіальної дошки.

Пам'ять про загиблого героя завжди буде жити у наших серцях.

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси