Трьом чоловікам, які намагалися незаконно виїхати за кордон, оголосили про підозру

НАЗАД
28 вересня 2022 15:46

Громадян затримали на українсько-польському кордоні з підробленими документами прикордонники Волинського загону.

43-річний житель Дніпропетровської області та 23-річний мешканець Кропивницького цими вихідними їхали за кордон через пункт пропуску «Устилуг». На паспортний контроль чоловіки надали підроблені тимчасові посвідчення військовозобов'язаних та довідки військово-лікарської комісії.

Ще одного правопорушника - 30-річного киянина, прикордонники викрили у цьому ж пункті пропуску тижнем раніше. Він також намагався перетнути кордон, скориставшись фальшивими документами.

Оперативники прикордонного загону провели попередній розбір та поінформували компетентні правоохоронні органи. Відомості було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 та 4 ст. 358 КК України.

У ході досудового розслідування підтверджено, що усі троє намагались виїхати за кордон за фальшивими документами. Днями фігурантам оголошено про підозру.

Санкція статті передбачає штраф до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до двох років. Триває слідство.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси