(ВІДЕО)Троє українців везли до Росії у двох автофургонах 12 коней та велику рогату худобу

НАЗАД
17 серпня 2016 10:47

Учора вночі біля кордону з Росією прикордонники Сумського загону затримали два автофургони з кіньми та великою рогатою худобою.

Учора вночі біля кордону з Росією прикордонники Сумського загону затримали два автофургони з  кіньми та великою рогатою худобою.

У ході реалізації завчасно отриманої інформації про можливу протиправну діяльність, прикордонний наряд  на околиці населеного пункту Грабовське виявив та затримав два автомобілі Mercedes-Benz української реєстрації та 3 громадян України. В одному з автофургонів знаходилися 12 коней, в іншому – дві голови великої рогатої худоби. Будь-яких товаросупровідних документів на живий товар у чоловіків не було.

Попередньо встановлено, що громадяни придбали худобу в одному з населених пунктів у Житомирській області та мали на меті незаконно перемістити їх поза встановленими пунктами пропуску на територію сусідньої Росії.

Наразі затримані транспортні засоби разом з кіньми та бичками доставлені до прикордонного підрозділу, вони встановленим порядком будуть передані працівникам фіскальної служби. За спробу незаконного перетинання державного кордону України на всіх трьох правопорушників складені відповідні адміністративні матеріали.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси