Триває робота іноземних експертів в рамках TWINNING проекту щодо інтегрованого управління кордонами

НАЗАД
12 листопада 2016 10:54

Протягом тижня (7-11 листопада 2016 року) в Адміністрації Державної прикордонної служби України тривала робота групи експертів прикордонних відомств Федеративної Республіки Німеччина, Республіки Польщі та Литовської Республіки в рамках реалізації європейс

Протягом тижня (7-11 листопада 2016 року) в Адміністрації Державної прикордонної служби України тривала робота групи експертів прикордонних відомств Федеративної Республіки Німеччина, Республіки Польщі та Литовської Республіки в рамках реалізації європейського проекту TWINNING.

Впродовж цього часу, експерти були зосереджені на консультаціях з професійними організаціями, неурядовими організаціями та міжнародними партнерами Держприкордонслужби для оцінювання досягнутих результатів, методології оцінювання та майбутніх напрямків розвитку українського інтегрованого управління кордонами, відповідно до плану реалізації проекту. У цій області вони зустрілися з різними національними і міжнародними партнерами прикордонного відомства, особливо в рамках «Європейської сім'ї». Обмін інформацією був відкритий і конструктивним і це є багатообіцяючим сигналом для майбутніх заходів. Особливо це було відзначено, завдяки наданої можливості, бути присутніми на засіданні «Віртуального Контактного Аналітичного Центру», на якому відбулася дискусія за круглим столом з членами цієї групи з різних національних установ, що задіяні  у інтегрованому управлінні кордонами.

Наступний захід у рамках проекту TWINNING планується зосередити на аналізі законодавчої бази, пов’язаної з:

  • прикордонною перевіркою паспортів та виявленням підроблених документів, у тому числі біометричним контролем;

перевіркою транспортних засобів та правовими інструментами, які  стосуються незаконного перевезення викрадених транспортних засобів.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси