Терористи поранили мирного жителя, який перетинав лінію розмежування через «Мар’їнку»

НАЗАД
26 серпня 2016 13:56

Російські найманці продовжують вести вогонь по контрольним пунктам в'їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО. При цьому терористи нехтуючи життям та здоров’ям мирного населення відкривають вогонь в час, коли на дорожніх коридорах зді

Російські найманці продовжують вести вогонь по контрольним пунктам в'їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО. При цьому терористи нехтуючи життям та здоров’ям мирного населення відкривають вогонь в час, коли на дорожніх коридорах здійснюється пропуск громадян та транспортних засобів.

Сьогодні близько 13.00 бойовики відкрили вогонь по контрольному пункту в’їзду-виїзду «Мар’їнка» поранивши чоловіка, який очікував на оформлення. Обстріл терористи здійснили зі стрілецької зброї з напрямку н.п. Олександрівка, що на неконтрольованій українській владі території.

Випущена ворогом куля влучила в один з автомобілів, в якому перебував чоловік. У результаті цього наш співвітчизник отримав дотикове поранення спини.

Прикордонники відразу викликали карету швидкої допомоги та надали первинну медичну допомогу.

Через обстріл, аби убезпечити інших учасників руху було припинено  пропускні операції.

Нагадаємо, що учора даний контрольний пункт в’їзду-виїзду терористи обстріляли з мінометів. Більше 10 снарядів лягли в кількох десятках метрів від службових приміщень. В цей час на КПВВ ще перебували люди тому прикордонники змушені були призупинити пропуск осіб і транспортних засобів та евакуювали громадян з метою збереження їх життя.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси