«Сучасні заклади освіти – 2022». Роботи представників Національної академії отримали золоті медалі

НАЗАД
07 грудня 2022 11:54

Цьогоріч Національна академія Державної прикордонної служби України взяла активну участь у роботі XIII міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти – 2022».

Захід був організований та проведений компанією «Виставковий Світ» за інформаційної та методично-організаційної підтримки Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України, Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти». У роботі виставки взяли участь 448 освітніх закладів України.

За активне сприяння роботі виставки Національну академію було визнано лідером рейтингового виставкового конкурсу Гран-прі «Вища освіта України» та нагороджено відповідною відзнакою. Ректора Національної академії Держприкордонслужби України генерал-майора Олександра Луцького нагородили почесною грамотою за вагомий особистий внесок у реалізацію завдань сучасної державної політики у сфері освіти.

Роботи представників Національної академії нагороджені золотими медалями та дипломами. Зокрема «золото» у номінації «Створення і використання комп’ютерно орієнтованих методичних систем, технологій дистанційного й змішаного навчання, цифрових освітніх ресурсів і засобів навчання» отримала робота на тему: «Організація дистанційної форми професійної підготовки та підвищення кваліфікації персоналу Державної прикордонної служби України», презентована колективом авторів відділу дистанційних технологій підвищення кваліфікації академії.

У номінації «Модернізація інформаційно-ресурсного забезпечення освітнього процесу» перемогу здобула робота авторства заступника начальника кафедри логістики Національної академії на тему: «Модель взаємодії закладу вищої освіти зі стейкголдерами як складова системи внутрішнього забезпечення якості освітньої діяльності та якості вищої освіти». У номінації «Упровадження сучасних технологій і методик формування ключових компетентностей здобувачів освіти» перемогла робота на тему: «Мобільні інформаційно-довідкові ресурси для формування професійної компетентності у фахівців прикордонного контролю» авторства викладача кафедри прикордонного контролю Національної академії.

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси