Стимулюючі препарати майже на 600 тисяч гривень українець віз в Польщу

НАЗАД
23 липня 2016 09:09

На Львівщині співробітники Держприкордонслужби спільно з працівниками митниці завадили спробі громадянина України вивезти до Польщі стимулюючі препарати.

Вчора на Львівщині співробітники Держприкордонслужби спільно з працівниками митниці завадили спробі громадянина України вивезти до Польщі стимулюючі препарати для інтимного збудження.

Чоловік слідував на виїзд з України автомобілем «Опель» через пункт пропуску «Устилуг». Для проходження контролю він обрав смугу руху «зелений коридор», показуючи цим, що не має заборонених для перевезення предметів. 

Однак враховуючи всю інформацію у прикордонників виникла підозра, що автівкою все ж, ймовірно, можуть переміщуватися товари. Саме тому транспортний засіб направили на спільний з працівниками митниці поглиблений огляд.

Інтуїція охоронців кордону не підвела, в порожнинах багажного відділення, під декоративною обшивкою передніх сидінь та панеллю приладів, під арками передніх і задніх коліс та в порожнині переднього бамперу були знайдені препарати стимулюючої дії. Загалом в конструктивні порожнини автівки 30-річний українець запхав більше 200 тисяч пігулок та 4,8 тисяч гелів. Загальна вартість знахідки сягнула майже 600 тисяч гривень.

Товар вилучено, разом ним чоловік втратив і свого «залізного коня», якого оцінили в понад 100 тисяч гривень. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси