Стартував перший Кубок захисників України з футболу

НАЗАД
19 квiтня 2021 14:46

Команда «Прикордонник» (Київ) в напруженій боротьбі виборола путівку в 1/16 фіналу Кубка захисників України і крокує до перемоги в цьому важливому турнірі.

Матчі 1/32 фіналу нового турніру відбулися 17-18 квітня в 32-х містах України. У зв'язку з карантинними заходами усі учасники пройшли тестування на відсутність COVID-19 та всі матчі проходять з дотримання всіх карантинних вимог та обмежень.

Майже у всіх областях по Україні відбулися матчі 1/32 фіналу першого Кубка Захисників України паралельно з матчами 7-го сезону чемпіонату України з футболу серед команд Ліги учасників АТО на КУБОК ГЕРОЇВ АТО 2021.

Цього року в чемпіонаті виступають 98 команд учасників бойових дій, ветеранів російсько-української війни, а в Кубку Захисників України – 64 команди. Вони гратимуть щотижня з 10 квітня по  2 жовтня та з 17 квітня по 24 серпня відповідно в сорока двох містах України, а це більше 1000 матчів за сезон великого футболу та спортивної реабілітації для більше 3000 захисників України.

64 команди учасників 1/32 фіналу першого КУБКА ЗАХИСНИКІВ УКРАЇНИ були розділені на вісім дивізіонів по вісім команд в кожному згідно територіального принципу. Вирішальні матчі відбудуться 23-24 серпня в місті Одесі на стадіоні «Чорноморець».

 Організатором та засновником цього Кубка Захисників України, як і Чемпіонату України Ліги учасників АТО є Федерація Футболу учасників АТО під егідою Всеукраїнського Об’єднання учасників АТО «Українці-Разом!».

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси