Спортивний клуб «Кордон» виховує чемпіонів

НАЗАД
22 лютого 2021 15:04

Вихованці спортклубу «КОРДОН» Луцького прикордонного загону взяли участь у відкритому чемпіонаті Києва з кіокушинкай карате, який днями відбувся у Києві.

У змаганнях між учасниками 48 команд з різних областей України, юні спортсмени представили Волинь. Семеро учасників, серед яких двоє дівчат, провели по чотири поєдинки у своїх вагових категоріях.

За результатами турніру, в особистому заліку вихованці «КОРДОНУ» вибороли одне перше та чотири третіх місця. Ще двоє бійців поступилися фіналістам змагань.

Варто зазначити, що тренуються юні каратисти під керівництвом тренера Спортивного комітету Держприкордонслужби майстра спорту України Богдана Мандрикіна. Заняття проходять у новому спортивному залі Луцького прикордонного загону, який наприкінці минулого року урочисто відкрили після повної реконструкції.

 «Це змагання високого рівня, адже кожен спортсмен має особистий залік. Для моїх вихованців вони були не легкими, оскільки під час поєдинку використовується ударна техніка та повний контакт з супротивником.

Загалом хлопці та дівчата провели низку хороших поєдинків з сильними суперниками, серед яких були й чемпіони Європи. І лише завдяки наполегливості, незламності духу, твердості характеру мої вихованці змогли здобути бажану перемогу. Звичайно ж є певні моменти, які спортсменам потрібно підтягнути, проаналізувати та виправити допущені помилки. Тому маємо над чим працювати»,- зауважив Богдан Мандрикін.

Тож, вітаємо вихованців спортивного клубу «КОРДОН» з перемогою та бажаємо подальших спортивних здобутків!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси