Спорт сильних духом і тілом

НАЗАД
14 червня 2021 10:05

Днями у Вінниці відбувся Всеукраїнський турнір зі змішаних єдиноборств ММА «Кубок Поділля», у якому взяли участь прикордонники Могилів-Подільського загону.

Скарбничку спортивних досягнень прикордонників поповнили Олександр Дєдов, Максим Сова та Анатолій Золотницький.

Атмосфера турніру була нереально напружена – спортсмени змагалися відчайдушно інколи до крові.

Оскільки спортсмени змішаних єдиноборств ММА повинні володіти і ударною, і кидковою техніками, боротьбою та прийомами в партері, то переможцями ставали бійці, які не тільки володіють всіма цими техніками, але і застосовують потрібний прийом у конкретній ситуації бою. Формула поєдинку – три раунди по п'ять хвилин, тому, окрім технічної і тактичної підготовленості, необхідна й витривалість і воля до перемоги.

У Максима Сови та Анатолія Золотницького – дебютні бої серед бійців аматорів ММА України. Незважаючи на свій перший бій такого рівня, Максим Сова впевнено здобув перемогу і відкрив рахунок перемог у своїй спортивній кар’єрі. Анатолій Золотницький виборов 5 місце.

Олександр Дєдов – кандидат в Майстри Спорту України зі змішаних єдиноборств ММА. У цьому турнірі він здобув перемогу у професійному поєдинку.  

Загалом у турнірі брали участь близько 300 учасників з усієї України. Попереду ще багато боїв, і віримо, що стільки ж перемог!

Вболіваймо за наших!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси