Співробітники Держприкордонслужби з початку року виявили майже 2 тисячі підроблених, чужих та недійсних паспортних документів

НАЗАД
23 квiтня 2017 12:48

Дванадцять громадян, серед яких шестеро іноземців та шестеро наших співвітчизників з підробленими, чужими та недійсними документами виявили у пунктах пропуску співробітники Держприкордонслужби минулої доби.

Дванадцять громадян, серед яких шестеро іноземців та шестеро наших співвітчизників з підробленими, чужими та недійсними документами  виявили  у пунктах  пропуску співробітники Держприкордонслужби минулої доби.

Так, в пункті пропуску «Бориспіль» прикордонники виявили серед пасажирів, які прилетіли зі Стамбула та мали відлітали до Франції, 3 громадян Ірану. В ході перевірки документів прикордонники встановили, що вони мають підроблені візи Німеччини, тому їх відправлено зворотним рейсом.

В пункті пропуску «Ягодин-авто» прикордонники Луцького загону  виявили у  громадянина Болгарії та  громадянина Конго недійсні паспорти, терміни дії яких закінчилися у 2016 році.  

А на Одещині прикордонники Білгород-Дністровського загону  в пункті пропуску «Кучурган» затримали громадянина Молдови без належних документів на право перетину кордону.

Виявлено підроблені  та чужі документи у двох українок у пункті пропуску «Рижівка» та «Бачівськ» прикордонниками Сумського загону. Одна з громадянок при виїзді до Росії самостійно переклеїла вікове фото, а інша - хотіла потрапити в Україну по чужому свідоцтву про народження.  

На Житомирщині громадянин України намагався виїхати за кордон по чужому паспорту. Прикордонники Житомирського загону виявили пасажира з документом брата в залізничному пункті пропуску «Виступовичі» у поїзді «Кишинів – С.Петербург».

Прямуючи через пункт пропуску «Угринів», скористатися закордонним паспортом громадянки Польщі намагалася наша співвітчизниця. Її задум викрили прикордонники Львівського загону.

Ще двом нашим співвітчизникам не дозволили перетнути кордон прикордонники Мостиського загону у пункті пропуску «Шегині». Вони також планували скористатися закордонними паспортами інших країн -  Німеччини та Румунії.

На усіх правопорушників були складені відповідні адмінматеріали, вони не були пропущені через кордон. Всього ж з початку року, в тому числі і за допомогою сучасних приладів з перевірки документів, під час заходів прикордонного контролю співробітники Держприкордонслужби виявили 132 підроблені, 30 чужих та 1746 недійсних паспортних документів.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси