(ВІДЕО)Співробітники Держприкордонслужби спільно з СБУ та Нацполіцією виявили на Одещині склад накопичення спирту

НАЗАД
30 червня 2016 14:55

Сьогодні, в ході подальших оперативних заходів в рамках цієї справи, в покинутій будівлі селища Дивоцьке, що на Одещині,спільною міжвідомчою групою виявлено також місце накопичення спирту.

Нещодавно на Одещині за 500 метрів від лінії держкордону було затримано автомобіль «Фольксваген Крафтер», яким наш співвітчизник намагався перевезти 3400 літрів контрафактного спирту. Незаконна оборудка була викрита в ході оперативних заходів міжвідомчою групою у складі військовослужбовців Держприкордонслужби та представників СБУ і Національної поліції на ділянці відділу прикордонної служби "Великокомарівка".

Сьогодні,  в ході подальших оперативних заходів в рамках цієї справи, в покинутій будівлі селища Дивоцьке, що на Одещині,спільною міжвідомчою групою виявлено також місце накопичення спирту.

Всього з підпільного складу вилучено понад 1300 літрів спирту,  розфасованого у каністри. Вантаж передано представникам фіскальної служби.

Стосовно громадянина  складено протокол адміністративного правопорушення. Попередня сума оцінки вилученого спирту склала 135 тисяч гривень.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси