Спецпризначенці Держприкордонслужби продовжують тренування в рамках JMTG-U

НАЗАД
14 вересня 2021 12:19

На Львівщині триває підготовка військовослужбовців прикордонної комендатури швидкого реагування Ізмаїльського загону в рамках JMTG-U.

Упродовж минулого тижня спецпризначенці взяли участь в ротних тактичних навчаннях. Зокрема вони відпрацювали завдання з відбиття атаки противника на державному кордоні, організації контрольних та режимних заходів, несення служби на контрольних постах та блокпостах, а також завдання з охорони та оборони місця розташування підрозділу.

Нагадаємо, що 55-денний курс тренувань триватиме до 1 жовтня, кінцевим результатом навчань буде проведення в період з 20 вересня по 1 жовтня міжнародних багатонаціональних навчань Rapid Trident-2021, які в єдиному задумі будуть пов'язані зі стратегічними навчаннями.

Варто зазначити, що цього року прикордонники у навчаннях Rapid Trident-2021 будуть брати участь самостійно, при цьому виконуватимуть завдання перебуваючи в оперативному підпорядкуванні бригади Сухопутних військ ЗСУ. Ключовим моментом буде відпрацювання питання прийняття лінії державного кордону України під охорону.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси