Спеціалісти Головного експертно-криміналістичного центру Держприкордонслужби провели тренінг з поглибленої перевірки документів

НАЗАД
18 грудня 2017 17:17

У період з 11 по 18 грудня 2017 року, Головним експертно-криміналістичним центром Державної прикордонної служби України проведено практичний тренінг/заняття з інспекторами прикордонної служби ОКПП «Київ» з питань особливостей поглибленої перевірки докумен

На фоні стрімкого розвитку комп’ютерних та друкарських технологій, зловмисники вишукують нові методи фальсифікації паспортних та інших документів. Однією з необхідних передумов успішної загальнопрофілактичної діяльності з протидії нелегальній міграції є професійна підготовка персоналу Державної прикордонної служби України шляхом нарощування практичної складової з урахуванням існуючого досвіду.

Так, у період з 11 по 18 грудня 2017 року, Головним експертно-криміналістичним центром Державної прикордонної служби України проведено практичний тренінг/заняття з інспекторами прикордонної служби ОКПП «Київ» з питань особливостей поглибленої перевірки документів.

У ході тренінгу інспектори разом з отриманням теоретичних знань змогли на практиці ознайомитися з останніми тенденціями в системі захисту паспортних документів та виявленими методами їх фальсифікації на протязі поточного року. Особливу увагу загострено на питанні інформаіцйно-довідкового забезпечення, адже актуальна, своєчасна, та добре структурована інформація про виявлені методи підробки, в подальшому дає можливість підвищити обізнаність та визначити оптимальну стратегію дій.

В ході проведеної роботи, інспекторами прикордонної служби  повторено та на практиці закріплено раніше отримані у Навчальному центрі Державної прикордонної служби України знання як у визначенні підроблених документів, так і у використанні спеціальної техніки для поглибленого дослідження документів. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси