Система інтелектуального кордону знову допомогла прикордонникам затримати порушника

НАЗАД
14 лютого 2017 11:43

На Харківщині прикордонники за допомогою пересувного бойового модулю «Тритон» затримали порушника державного кордону.

На Харківщині прикордонники за допомогою пересувного бойового модулю «Тритон» затримали порушника державного кордону.  

Сталося це учора ввечері. Прикордонний наряд відділу «Тополі» Харківського загону під час несення служби та ведення радіотехнічного спостереження в районі населеного пункту, що за 2 км від кордону, виявив невідому особу, яка рухалася у напрямку держрубежу. Згодом порушника прикордонники затримали.

У ході перевірки було встановлено, що затриманий є місцевим жителем 1977 року народження. За порушення правил прикордонного режиму чоловіка притягнули до адміністративної відповідальності.

Зазначимо, що роботи з інженерного облаштування кордону в межах Харківської області ведуться з 2014 року і продовжуватимуться в поточному році. Протягом даного періоду облаштовано майже 140 км протитанкового рову, 90 км рокадних доріг, 60 км загороджувального паркану та більше 30 позицій та опорних пунктів. Ділянки кордону та прикордонні підрозділи обладнуються сучасними системами відеоспостереження та сигналізації, також на охорону кордону заступили 4 сучасні пересувні бойові модулі «Тритон». Даний випадок в черговий раз підтверджує, що комплекс заходів з інженерно-технічного облаштування кордону дозволяє забезпечувати надійний моніторинг та його охорону. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси