Сирійця з двома недійсними документами громадянина України прикордонники виявили в аеропорту Одеси

НАЗАД
11 листопада 2017 10:55

Громадянина Сирії, який намагався незаконно потрапити в Україну через аеропорт Одеси, затримали співробітники Держприкордонслужби.

Громадянина Сирії, який намагався незаконно потрапити в Україну через аеропорт Одеси, затримали співробітники Держприкордонслужби.

В пункт пропуску «Одеса-авіа» чоловік прилетів рейсом із Дубаї та надав прикордонникам на паспортний контроль закордонний паспорт громадянина України, виданий у 2013 році. Однак під час перевіри прикордонники встановили, що паспортний документ перебуває на обліку як викрадений, втрачений або недійсний.

Проте в подальшому чоловік надав ще й внутрішній паспорт громадянина України, який теж був начебто виданий того ж року.

У ході подальшої перевірки прикордонники з’ясували, що вказана особа вже прибувала в Україну, однак як громадянин Сирії з такими ж установчими даними, що й в паспортних документах громадянина України.

Згодом під час огляду речей іноземця прикордонники виявили дійсний закордонний паспорт громадянина Сирії.

Після встановлення всіх обставини та перевірки дійсності паспортних документів, до якої були залучені представники Державної міграційної служби України, чоловіка не пропущено через державний кордон України та найближчим часом буде відправлено до країни походження.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси