(ВІДЕО) Серед мігрантів з В`єтнаму викритих на Закарпатті знаходилося 11 чоловіків та 2 жінки

НАЗАД
11 липня 2018 10:11

Як вже повідомлялося, учора ввечері оперативники Західного регіонального управління Держприкордонслужби спільно з представниками Нацполіції викрили місце переховування незаконних мігрантів. Вони мали намір потрапити до країни ЄС.

Реалізовуючи завчасно отриману інформацію, спільна міжвідомча група до якої увійшли оперативні співробітники Держприкордонслужби та ГУНП в Закарпатській області за підтримки групи реагування від прикордонного підрозділу Чопського загону викрили на Закарпатті приватне помешкання, у якому знаходились 13 громадян В'єтнаму віком від 17 до 43 років. Серед них було 11 чоловіків та 2 жінки. Нелегалів, у яких були відсутні документи, готували до незаконного переправлення через кордон. В будинку, що знахиться за 10 кілометрів від держрубежу, іноземці очікували слушного моменту, аби реалізувати задумане. Зі слів затримнаних, кожний з них повинен був заплатити близько 15 тисяч доларів за потрапляння до країн Європи.

Крім того, під час огляду помешканя, правоохоронці знайшли близько 15 ящиків контрабандних тютюнових виробів.

На місце події одразу викликали слідчу групу. Наразі мігрантів поміщено в пункт тимчасового тримання прикордонного загону. Тривають подальші заходи по встановлення причетних осіб до злочинної діяльності.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси