Шістьох нелегальних мігрантів з Ліберії та Бангладеш затримали охоронці кордону

НАЗАД
29 жовтня 2017 09:29

4 нелегальних мігрантів викрили учора прикордонники Чопського загону. За кілометр від українсько-угорського кордону дільничний інспектор відділу «Тиса» виявив автомобіль «Mercedes» чеської реєстрації з іноземними пасажирами, громадянами Бангладеш.

Співробітники прикордонного відомства затримали шістьох нелегальних мігрантів з Ліберії та Бангладеш, які намагались незаконно потрапити до Польщі та Угорщини.

Так учора по обіді прикордонники Мостиського загону отримали інформацію від мешканця населеного пункту Шегині про рух невідомих осіб поблизу українсько-польського кордону. Вже за годину, за 400 метрів від кордону, правоохоронці затримали двох громадян Ліберії. Порушники мали намір потрапити на територію Польщі поза пунктом пропуску.

Відносно двох затриманих складено протоколи за частиною 1 статті 204-1 КУпАП.

Ще чотирьох нелегальних мігрантів викрили учора прикордонники Чопського загону. За кілометр від українсько-угорського кордону дільничний інспектор відділу «Тиса» виявив автомобіль «Mercedes» чеської реєстрації з іноземними пасажирами, громадянами Бангладеш. Як з’ясувалось, порушники є студентами Ужгородського Національного університету і навчаються на медичному факультеті.

Іноземців, дії яких підпадають під ознаки правопорушення передбаченого статтею 202 КУпАП «Порушення прикордонного режиму» та статтею 206-1 КУпАП «Незаконне перевезення іноземців та осіб без громадянства територією України» доставлено до відділів прикордонної служби. Справи будуть скеровані до суду.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси