Щодо обстановки в зоні проведення АТО

НАЗАД
29 червня 2016 12:26

Загалом в зоні проведення АТО українські військові учора зафіксували 4 безпілотні літальні апарати.

Учора російсько-терористичні війська у двох випадках здійснили обстріли  контрольного поста «Мар’їнка» та контрольного пункту в’їзду-виїзду «Золоте», де несуть службу військовослужбовці Держприкордонслужби та ЗСУ. Незаконні збройні формування вели вогонь з н.п. Олександрівка та Первомайськ, що на тимчасово непідконтрольній території.  Обстріли здійснено із стрілецької зброї та гранатометів. Постраждалих немає. Прикордонники у відповідь вогонь не відкривали. 

Загалом в зоні проведення АТО українські військові учора зафіксували 4 безпілотні літальні апарати.

Прикордонний наряд Донецького загону у контрольному пункті в’їзду-виїзду «Новотроїцьке» виявив транспортний засіб, який перевозив товари з порушенням правил переміщення вантажів у зоні проведення АТО. Громадянин намагався перевезти через лінію розмежування стартові пакети мобільного зв’язку різних операторів на суму 54,5 тисяч гривень. Виявлений вантаж передано компетентним органам.

Через контрольний пункт в’їзду-виїзду «Новотроїцьке» до неконтрольованої території прослідували 6 вантажних автомобілів з гуманітарним вантажем від Місії Міжнародного комітету Червоного Хреста. Транспортні засоби перевозили понад 100 тонн будівельних матеріалів для жителів Донецька.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси