Щодо обстановки в зоні проведення АТО та на адміністративній межі з АР Крим

НАЗАД
03 серпня 2016 12:36

Прикордонники продовжують виконання завдань на лінії розмежування між силами АТО та бойовиками.

Прикордонники продовжують виконання завдань на лінії розмежування між силами АТО та бойовиками. У районі проведення АТО зафіксовано політ одного безпілотного літального апарату. Прикордонний наряд виявив ворожий безпілотник на напряму населених пунктів Березове – Оленівка.

На адміністративній межі прикордонники Херсонського та Бердянського загонів зафіксували польоти 6 російських вертольотів Мі-8 над тимчасово окупованою територією АР Крим. Проінформовано взаємодіючі підрозділи ЗСУ.

Прикордонники Краматорського загону спільно з представниками фіскальної служби в рамках проведення оперативних заходів виявили під час обшуків в приватних подвір’ях та помешканнях Бахмутського та Костянтинівського районів Донецької області близько 400 літрів спирту та 600 пляшок горілки. Інформацію про можливі місця виготовлення та зберігання контрафактної продукції прикордонники дізнались заздалегідь. Конфіскат передали представникам фіскальної служби.

У контрольному пункті в’їзду – виїзду «Гнутове» прикордонники спільно з представниками фіскальної служби зупинили  автомобіль, який перевозив з неконтрольованої території 2 тисячі пачок сигарет «KISS» без акцизних марок. Транспортний засіб та тютюнові вироби вартістю 30 тисяч гривень передали представникам зведеної мобільної групи для прийняття правового рішення.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси