Румун вперто пропонував прикордонникам хабар за пропуск через кордон

НАЗАД
25 лютого 2017 08:07

Громадяни, які перетинають державний кордон України, не полишають спроб підкупу співробітників Держприкордонслужби, аби домовитися про безперешкодний пропуск.

Громадяни, які перетинають державний кордон України, не полишають спроб підкупу співробітників Держприкордонслужби, аби домовитися про безперешкодний пропуск.

Зокрема, вчора громадянин Румунії вперто пропонував хабара, щоб потрапити на території нашої держави. 49-річний чоловік перетинав кордон в пункті пропуску «Порубне» і для позитивного вирішення свого питання вклав 400 гривень у свої документи. За кошти іноземець планував отримати сприяння в перетині кордону, оскільки він перевищив термін перебування в Україні.

Під час спілкування з інспектором прикордонної служби чоловік був попереджений про неправомірність його дій, однак від пропозиції той не відмовився. Даний факт підкупу прикордонники зафіксували, тепер румуну доведеться пояснювати свої дії співробітникам поліції.

Нагадаємо, що з початку року спроб підкупу прикордонників було зафіксовано 180, а лише за останню добу 4.

Державна прикордонна служба України вкотре звертається до усіх громадян не порушувати чинного законодавства України та не намагатися втягнути у протиправну діяльність співробітників відомства, пропонуючи хабарі за прийняття неправомірних рішень. В той же час у разі вимагання від вас коштів негайно повідомляйте на телефон гарячої лінії. Лише спільними зусиллями вдасться подолати таке ганебне явище як корупція. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси