Російські прикордонники не пропустили більше 80 громадян України, які слідували на територію Російської Федерації

НАЗАД
13 сiчня 2017 08:41

Учора в міжнародному пункті пропуску для автомобільного сполучення «Бачівськ» спостерігалося повернення російською стороною громадян України, які слідували на територію Російської Федерації.

Учора в міжнародному пункті пропуску для автомобільного сполучення «Бачівськ» спостерігалося повернення російською стороною громадян України,  які слідували на територію Російської Федерації.

Впродовж дня у пункті пропуску «Троєборне» (РФ), що навпроти «Бачівська», російські прикордонники не пропустили 81 громадянина України. Наші співвітчизники перетинали кордон на 6 мікроавтобусах. 

Зі слів українців, підставою стала, нібито, відсутність належного грошового забезпечення. У той же час офіційні акти на повернення російські прикордонники видали лише незначній частині непропущених громадян України. 

Держприкордонслужба України поінформувала про ситуацію усі зацікавлені правоохоронні органи держави та МЗС.

Нагадаємо, що аналогічна ситуація вже мала місце в середині вересня минулого року, коли російською стороною було не пропущено та повернуто на територію України більше 60 транспортних засобів української реєстрації, на яких слідувало близько 430 наших співвітчизників.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси