Російські найманці відкривали вогонь по контрольним постам «Майорськ» та «Мар’їнка»

НАЗАД
15 липня 2016 08:51

В районі проведення АТО незаконні збройні формування не припиняють вести вогонь по контрольним постам, що на лінії розмежування сторін. Черговий раз бойовики здійснили обстріли КрП «Майорськ» та «Мар’їнка» на яких несуть службу прикордонники. Російські на

В районі проведення АТО незаконні збройні формування не припиняють вести вогонь по контрольним постам, що на лінії розмежування сторін. Черговий раз бойовики здійснили обстріли КрП «Майорськ» та «Мар’їнка» на яких несуть службу прикордонники. Російські найманці використовували артилерію та стрілецьку зброю.

Зокрема, вчора після 20.00 терористи з напрямку населеного пункту Олександрівка, що на неконтрольованій території відкривали вогонь по позиціям контрольного посту «Мар’їнка». Обстріл вівся зі стрілецької зброї.

Крім того, сьогодні бойовики з артилерії відкривали вогонь по позиціям контрольного поста «Майорськ». Обстріл вівся зі сторони Горлівки близько 1 години ночі. У результаті якого отримав осколкового поранення один з військовослужбовців Держприкордонслужби. Прикордоннику на місці надали першу необхідну допомогу та доправили в медичний заклад. Загрози життю українського захисника немає.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси