RAPID TRIDENT – 2021 – День високоповажних гостей

НАЗАД
25 вересня 2021 10:58

24 вересня на базі Міжнародного центру миротворчості та безпеки Національної академії Сухопутних військ ім. гетьмана Петра Сагайдачного, в рамках українсько-американських військових навчань RAPID TRIDENT – 2021, відбувся День високоповажних гостей

Державну прикордонну службу України представляв заступник Голови відомства генерал-майор Сергій СЕРДЮК. На заходах були присутні командувачі видів і родів військ Збройних Сил України, представники штабу спеціальних операцій НАТО та штабу Сухопутних військ НАТО, військові аташе і представники Збройних сил США, Великої Британії, Німеччини, Ісламської Республіки Пакистан, Канади, Литовської Республіки, Йорданського Хашимітського Королівства, Румунії, Республіки Польща, Королівства Бельгія, Болгарії, Молдови, Італії, Грузії та Туреччини.

На брифінгу співкерівники навчань бригадний генерал Владислав КЛОЧКОВ та полковник Майкл ХЕНСОН доповіли порядок дій багатонаціональної бригади під час ведення наступальних дій у визначеній смузі з іншими військовими формуваннями та правоохоронними органами. Згодом гості мали змогу наочно пересвідчитися у якості спільних злагоджених тактичних дій учасників навчань з використанням системи MILES (Multiple Integrated Laser Engagement System – система лазерної імітації стрільби та ураження цілей).

Заступник Голови Держприкордонслужби Сергій СЕРДЮК відвідав місце дислокації учасників навчань від ДПСУ – прикордонної комендатури швидкого реагування Ізмаїльського прикордонного загону та перевірив рівень підготовки підлеглих до виконання окремих завдань. Начальник штабу комендатури здійснив доповідь вищому керівнику про виконання завдань зведеним батальйоном ДПСУ в районі проведення операції у складі сил багатонаціональної бригади з метою розгрому противника та відновлення положення по державному кордону. Під час заслуховування, у тому числі, були присутні спостерігачі від американської сторони.

Також заступник Голови прикордонного відомства перевірив організацію діяльності «зелених беретів» у тактичному оперативному центрі багатонаціональної бригади.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси