Психотропні пігулки та марихуану виявили правоохоронці на кордоні

НАЗАД
24 листопада 2017 10:37

Співробітники Держприкордонслужби спільно із взаємодіючими органами виявили на кордоні 115 таблеток психотропної дії та пакунок з марихуаною.

Співробітники Держприкордонслужби спільно із взаємодіючими органами виявили на кордоні 115 таблеток психотропної дії та пакунок з марихуаною.

Так, сьогодні вночі охоронці кодону Сумського загону спільно із представниками фіскальної служби виявили в особистих речах громадянки Росії 50 пігулок «Фенозепама», що містить психотропну речовину. Порушниця, пасажирка автомобіля «Ford Mondeо» російської реєстрації, прямувала в Україну через пункт пропуску «Бачівськ».

Крім того, учора в цьому ж пункті пропуску правоохоронці виявили у громадянина України 15 таблеток психотропної дії. Чоловік мав намір виїхати до сусідньої країни легковим автомобілем «Skoda».

А під час оформлення пасажирів поїзда «Москва – Харків» прикордонники Харківського загону також із залученням спеціально натренованого собаки в особистих речах громадянина України виявили пакунок з речовиною, попередньо марихуаною.

Також правоохоронці цього ж загону, але вже в пункті пропуску «Журавлівка», виявили у нашого співвітчизника 50 таблеток психотропної дії. Українець приховав заборонені пігулки в особистих речах.

В усіх випадках пігулки та речовину вилучено встановленим порядком   Порушників передано співробітникам Нацполіції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси