Проведено навчально-методичний збір з фахівцями технічного захисту інформації і кіберзахисту підрозділів зв'язку органів Держприкордонслужби

НАЗАД
19 серпня 2017 12:38

З 17 по 18 серпня 2017 року проведено навчально-методичний збір з фахівцями технічного захисту інформації і кіберзахисту підрозділів зв'язку органів Держприкордонслужби.

З 17 по 18 серпня 2017 року проведено навчально-методичний збір з фахівцями технічного захисту інформації і кіберзахисту підрозділів зв'язку органів Держприкордонслужби. Збори проведено на базі Головного центру зв'язку, автоматизації та захисту інформації Державної прикордонної служби України.

Мета проведення цього збору була спрямована на удосконалення методів захисту від кібератак на інформаційно-телекомунікаційні системи прикордонного відомства, протидії існуючим сучасним кібернетичним загрозам, ключових заходів із запобігання, виявлення, нейтралізації кіберзагроз, запобігання витоку інформації з обмеженим доступом, а також поглиблення професійних знань фахівців технічного захисту інформації і кіберзахисту Держприкордонслужби.

Крім того, провідні фахівці Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації України спільно з Командою швидкого реагування на комп’ютерні інциденти CERT-UA провели для учасників навчально-методичного збору тренінг з питань сучасних практик кіберзахисту.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси