Про методики внутрішніх комунікацій, самодопомоги та саморегуляції в бойових умовах

НАЗАД
15 серпня 2022 09:37

Персонал 9 прикордонного загону імені Січових Стрільців взяв участь у навчальному тренінгу, що проводили фахівці групи внутрішніх комунікацій Генерального штабу Збройних Сил України.

Метою тренінгу стало навчання основам лідерства, а також спроможностей у самодопомозі та саморегуляції в бойових умовах. Проводились заходи під егідою Громадської організації «Українській центр військового лідерства».

Під час лекційної частини заняття військовослужбовці ознайомились із сучасними і надзвичайно цікавими методиками внутрішніх комунікацій, які зміцнюють лідерські якості командирів, які вкрай важливо підтримувати під час бойових дій.

В активній фазі учасники тренінгу мали змогу навчитись та попрактикуватись в питаннях надання самодопомоги під час бою. Поряд з цим особлива увага слухачів була прикута до питань саморегуляції психіки військовослужбовців в умовах дії психотравмуючих факторів бою.

За результатами проведення навчально-практичних занять, начальник прикордонного загону полковник Антон Квятковський подякував представникам групи внутрішніх комунікацій Генштабу ЗСУ за проведену роботу й співпрацю та побажав подальших звершень, що неодмінно прискорять перемогу України над ворогом.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси