Прикордонники зупинили трьох вихідців з Китаю, Індії та Туреччини, які мали намір незаконно потрапити до ЄС

НАЗАД
29 вересня 2016 13:09

Прикордонники Мостиського загону в районі пункту пропуску для залізничного сполучення зупинили чоловіка азіатської зовнішності, який намагався перескочити через огорожу пункту пропуску.

Прикордонники Мостиського загону в районі пункту пропуску для залізничного сполучення зупинили чоловіка азіатської зовнішності, який намагався перескочити через огорожу пункту пропуску. Затриманим виявився 29-річний громадянин Китайської Народної Республіки, який напередодні легально прибув із Росії, однак не маючи польської візи, вирішив самотужки дістатися Західної Європи. Чоловік пояснив, що навмисне обійшов пункт пропуску та вважав даний паркан самим кордоном з Польщею, ще менше він очікував одразу опинитися в руках прикордонників. За спробу порушення державного кордону громадянина притягнули до адміністративної відповідальності. В подальшому за рішенням суду громадянина буде примусово видворено за межі України. 

Ще одного іноземця, громадянина Туреччини, який теж намагався потрапити незаконним шляхом до Польщі прикордонники Мостиського загону зупинили  на околиці населеного пункту Шегині. Прикордонний наряд, який ніс службу зі спостережної вежі виявив чоловіка, який прямував в бік кордону. Для затримання порушника на місце  одразу ж виїхала група реагування, яка на  самих підступах до держрубежу затримала порушника. Ним виявився громадянин Туреччини, без документів, який також намагався незаконно перетнути кордон в обхід пункту пропуску. Громадянина затримали в адміністративному порядку для встановлення особи та притягнення до відповідальності.

Чергового «горе-мандрівника»,  який подолавши загороджувальний паркан, намагався потрапити до сусідньої Угорщини зупинили сьогодні вранці також прикордонники Мукачівського загону. Іноземець, який  не мав при собі документів, пояснив, що є громадянином Індії та мав  намір покращити своє подальше життя в одній з країн ЄС.

Наразі, для проведення фільтраційних заходів, а також складання необхідних адмінпротоколів чоловіка доставили до прикордонного підрозділу.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси