Прикордонники завадили розкраданню дорожніх плит неподалік зони відчуження

НАЗАД
26 вересня 2017 13:20

Учора прикордонники відділу «Млачівка» Житомирського загону завадили незаконному демонтажу та вивезенню дорожніх плит за підробленими товаро супровідними документами поблизу зони відчуження.

Учора прикордонники відділу «Млачівка» Житомирського загону завадили незаконному демонтажу та вивезенню дорожніх плит за підробленими товаро-супровідними документами поблизу зони відчуження.

У ході реалізації оперативної інформації, на автомобільній дорозі, що неподалік села Максимовичі на Київщині, прикордонний наряд виявив два транспортні засоби та чотирьох осіб, які здійснювали демонтаж та завантаження дорожніх плит. За даним фактом прикордонники поінформували органи місцевої влади та співробітників Національної поліції. Під час перевірки документів на вантаж та права проведення демонтажних робіт, правоохоронці виявили ознаки їх часткової підробки. Представники місцевої влади, яка є балансоутримувачем автодороги, будь-яких дозволів на проведення робіт не надавали. Вантажні роботи здійснювали жителі Києва та Іванкова.

Наразі транспортні засоби та чотири дорожні плити, які зловмисники встигли демонтувати з автомобільної дороги, передано співробітникам Національної поліції. Також прикордонники направили до поліції повідомлення про виявлення кримінального правопорушення за ст.358 ККУ «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів», ст.191 ККУ «Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем» та ст.185 ККУ «Крадіжка».

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси