Прикордонники завадили 4 сталкерам проникнути в зону відчуження

НАЗАД
31 грудня 2016 09:57

Учора, військовослужбовці відділу «Іванків» Житомирського прикордонного загону спільно з співробітником Національної поліції виявили та затримали чотирьох громадян України, під час перетину загороджувального паркану тилової межі зони відчуження та безумов

Учора, військовослужбовці відділу «Іванків» Житомирського прикордонного загону спільно із співробітниками Національної поліції виявили та затримали чотирьох громадян України, під час перетину загороджувального паркану тилової межі зони відчуження та безумовного (обов’язкового) відселення.

Правопорушниками виявились жителі Харківської, Волинської та Київської областей віком від 23 до 30 років. Вони намагалися проникнути в зону відчуження з метою екстремального туризму та відпочинку.

Наразі для з`ясування обставин правопорушення та прийняття правового рішення затриманих доставлено до підрозділу Національної поліції де їм доведеться відповідати перед законом за порушення вимог режиму радіаційної безпеки в місцевостях, що зазнала радіоактивного забруднення.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси