(ВІДЕО)Прикордонники затримали викрадені у Польщі та Україні автомобілі та іномарку з підробленим документами

НАЗАД
12 лютого 2017 12:54

Учора в пунктах пропуску на державному кордоні співробітники Держприкордонслужби виявили два автомобілі, які розшукувались Інтерполом, та іномарку з підробленим дорученням на право керування.

Учора в пунктах пропуску на державному кордоні співробітники Держприкордонслужби виявили два автомобілі, які розшукувались Інтерполом, та іномарку з підробленим дорученням на право керування.

Так, у пункті пропуску «Градениці», що на українсько-молдовському кордоні, на автомобіль «Opel Insignia» молдовської реєстрації, що прибув на в’їзд в Україну, спрацювала база даних Інтерполу. При проведенні усіх необхідних процедур контролю прикордонники Білгород-Дністровського загону встановили, що автомобіль 2009 року випуску, за кермом якого був 41-річний громадянин Молдови, значиться у міжнародному розшуку як викрадений у Польщі в 2012 році. Водій пояснив, що нібито у минулому році придбав автомобіль у Молдові і  навіть не підозрював, що він - викрадений.

По даному факту проінформовано Укрбюро Інтерполу в м.Києві, автомобіль переданий представникам Національної поліції.

А в  пункті пропуску «Велика Писарівка», що на кордоні з Росією, прикордонники Сумського виявили автомобіль, який перебував у розшуку як викрадений на території України у 2014 році та також розшукувався Інтерполом. Автомобілем марки «BYD G3» української реєстрації у пункт пропуску прибув наш співвітчизник. У ході перевірочних заходів охоронці кордону з’ясували, що вказаний автомобіль значиться в обліку викрадених автомобілів і що він був вивезений до Росії через тимчасово недіючий пункт пропуску «Ізварине».

Наразі по даному факту проінформовано Укрбюро Інтерполу в м. Київ, а легковик 2011 року випуску встановленим порядком буде переданий працівникам Національної поліції для проведення подальшої перевірки.

Ще один автомобіль виявили прикордонники Мостиського загону на кордоні з Польщею з підробленими документами. В’їхати в Україну по підробленому дорученню на право керування автомобілем «Вольво» 2001 року випуску польської реєстрації намагався також наш співвітчизник. Наразі дане авто вилучене працівниками митниці.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси