Прикордонники затримали розшукуваного Інтерполом узбека, виявили громадян Ізраїлю і Йорданії з підробленими документами та двох злочинців

НАЗАД
15 сiчня 2017 13:26

Учора у пункті пропуску «Жуляни» прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» затримали 34-річного громадянина Узбекистану

Учора у пункті пропуску «Жуляни» прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» затримали 34-річного громадянина Узбекистану. Порушника, якого розшукували на Батьківщині за розкрадання коштів у великих розмірах та якому загрожує до 15 років позбавлення волі, прикордонники виявили за базаю даних Інтерополу. Затриманого встановленим порядком передано представникам Національної поліції.

Ще одного порушника виявили прикордонники у пункті пропуску  «Бориспіль». Під час прямування на рейс до Тель-Авіву 25-річний громадянин Ізраїлю намагався скористатися підробною посвідкою на проживання в Україні.

Також в пункті пропуску «Львів-авіа» прикордонний наряд Львівського загону виявив підроблену посвідку на тимчасове проживання в Україні у громадянина Йорданії. З підробленим документом він намагався відлетіти до Стамбула.

Крім того, минулої доби у пунктах пропуску «Харків» та «Плетенівка» співробітники Держприкордонслужби виявили двох українців, яких розшукували правоохоронні органи України за умисне тяжке тілесне ушкодження та шахрайство. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси