Прикордонники затримали українку за вбивство, чоловіка за грабіж та трьох осіб з недійсними документами

НАЗАД
12 травня 2017 10:28

На одну з пасажирок, 28-річну громадянку України, відбулось спрацювання бази даних прикордонників. Згодом виявилося, що вказану громадянку розшукують правоохоронні органи м. Одеси за підозрою у вчиненні розбійного нападу та вбивства.

Учора в пункт пропуску «Кучурган», на в’їзд в Україну, прибув рейсовий автобус, що прямував із Молдови до м. Одеси.

На одну з пасажирок, 28-річну громадянку України, відбулось спрацювання бази даних прикордонників. Згодом виявилося, що вказану громадянку розшукують правоохоронні органи м. Одеси за підозрою у вчиненні розбійного нападу та вбивства. По даному факту проінформовано компетентні правоохоронні органи України. Громадянку передано представникам Нацполіції.

Ще одного нашого співвітчизника, якого розшукували правоохоронні органи України, затримали в пункті пропуску «Нові Яриловичі»   прикордонники Чернігівського загону. Злочинця розшукували у Волинській області за  грабіж .  Затриманого також передано співробітникам Нацполіції.

Ще трьох громадян України, які прямували через державний кордон з паспортами інших країн виявили на Буковині та в аеропорту «Бориспіль».

Так, в пункті пропуску «Порубне» під час прямування з України     чоловік надав закордонний паспорт громадянина Румунії. Однак прикордонники Чернівецького загону встановили, що він є громадянином України.  

Крім того, прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ»  в пункті апропуску «Бориспіль» на відліт рейсом «Київ-Тель-Авів»   не пропустили 2-х громадян України, які прямували по закордонних паспортах Ізраїлю. Після складання протоколів справи на осіб скеровано до суду.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси