Прикордонники затримали українця, який намагався втекти від правосуддя

НАЗАД
02 грудня 2021 15:44

На Луганщині прикордонники затримали громадянина України, який намагався сховатися у Росії від кримінальної відповідальності.

Чоловік планував перетнути кордон з України у РФ потайки, сьогодні вночі, в районі населеного пункту Лозне. Однак йому це не вдалося, неподалік від кордону військовослужбовці Луганського загону затримали його.

Під час перевірки прикордонники встановили, що він - мешканець прикордоння 1982 року народження. До того ж з’ясувалося, що українець підозрюється у скоєнні двох кримінальних правопорушень: незаконне заволодіння транспортним засобом та нанесення умисного середньої тяжкості тілесного ушкодження.  

За спробу незаконного перетину кордону прикордонники склали на громадянина України адміністративні матеріали, розглянувши які, суд притягнув громадянина до адміністративної відповідальності та призначив йому стягнення у вигляді штрафу у розмірі 3400 гривень.

Крім того, згідно з чинним законодавством України, чоловіку доведеться відповідати і за інші вчинені ним правопорушення.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси